Galatasaray Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Ertuğrul Karsak ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Orhan Feyzioğlu Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Ertuğrul Karsak ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Orhan Feyzioğlu Okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim yılı dilediler.

Galatasaray İlkokulu 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Sınıf için Kura Çekiliş Sonuçları

2022-2023 Eğitim öğretim yılında, Galatasaray Lisesi İlkokulu'nun birinci sınıfına alınacak 50 (elli) öğrenci, 04 Temmuz 2022 Pazartesi günü; Noter, Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul görevlileri huzurunda online olarak da yayımlanan kura çekilişi ile belirlenmiştir.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çekiliş sonuçları için buraya tıklayınız.


İlginize teşekkür ederiz.

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından düzenlenen yarışmada okulumuz öğrencisi Ali Mert EMİL’e ait proje 3. Olmuştur.

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından düzenlenen yarışmada okulumuz öğrencisi Ali Mert EMİL’e ait proje 3. Olmuştur. “Afet Risk Azaltma Proje Yarışması” ; ülkemizde afet eğitimine yönelik olarak pek çok proje ve faaliyetin içerisinde yer alarak katkı veren Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti içişleri Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) ile iş birliği içerisinde Japonya’daki deneyimlerin Türkiye’ye aktarılması için çok önemli projeler yürütmüş olan Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından planlanmaktadır. Yarışmanın 2022 yılı ortaokul kategorisi Türkiye 3.sü “DEPREM ANI SİMÜLATÖRÜ” projesi ile olan Ali Mert EMİL, 21 Haziran’da Ankara’da Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi’nde yapılan ve Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Petek Aşkar'ın da katılım gösterdiği törende ödülünü almıştır.

Öğrencimizi ve kendisine bu süreçte emek ve destek velilerimizi tebrik eder, öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Galatasaray İlkokulu Kura Duyurusu (2022/2023)

Galatasaray İlkokulu birinci sınıf için kura çekilişi, 04 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 11.00'de, Noter, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İlkokulu yetkilileri huzurunda piyango yöntemiyle gerçekleşecektir. Çekiliş sonucunda 50 aday öğrenci yedek liste olmadan belirlenecek, kurada isimleri belirlenen aday öğrencilerin listesi aynı gün www.gsi.gsu.edu.tr ve www.gsl.gsu.edu.tr adresindeki web sitelerimizde yayınlanacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru şartları için buraya tıklayarak duyuru metnini mutlaka okuyunuz.

Not: Randevu sistemi 13 Haziran 2022 saat 00.00 ile 1 Temmuz 2022 saat 16.00 arasında açık olacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

Galatasaray İlkokulu MEB Web Sitesi

Okulumuzla ilgili tüm haber ve duyurulara aşağıda bağlantısı bulunan web sitemizden de erişebilirsiniz.

Galatasaray İlkokulu MEB Web Sitesi için tıklayınız.