İlkokul grubunda bu haftaki problem odaklı grup çalışmamız.

Velilerimiz ile kontrolümüz dışında gerçekleşen maruz kalmalarda neler yapabileceğimizi konuşuyoruz.Bu maruz kalmalar çoğunlukla internet kullanımı esnasında gerçekleşiyor.

Galatasaray Üniversitesi Galatasaray İlkokulu Rehberlik Servisi Veli Seminerleri Programı

Program takvimine ulaşmak için buraya tıklayınız..

Galatasaray Üniversitesi Galatasaray İlkokulu & Galatasaray Ortaokulu Rehberlik Servisi Veli Seminerleri Programı

Program takvimine ulaşmak için buraya tıklayınız..

Okulumuzda Rehberlik Servisi ile işbirliği içerisinde Münazara etkinliği gerçekleştirildi.

7.Sınıf öğrencilerimiz uzun süre hazırlık ve yoğun araştırmaların sonucunda "Şiddetsizlik Mümkün müdür?" konusunu tartıştılar. Sınıf arkadaşları ve öğretmenlerinin izlediği münazara etkinliğinde 'Şiddetsizlik Mümkündür' grubu galip geldi.

Psikodrama çalışması yaptık ..

Okulumuzda 8 öğrenci ile psikodrama çalışması yapılmıştır. Dört oturum gerçekleştirilen çalışma uzman psikolog-psikodramatist tarafından sürdürülmüştür.

Ortaokul velilerimiz toplam 8 haftalık bir grup eğitimine katıldılar. Verimli ve keyifli geçen eğitimin ardından katılım sertifikalarını çocuklarından alan anne babalarımız duygu yüklü anlar yaşadı.

07-19 AİLE EĞİTİMİ

Program görselde bilgilerinize sunulmuştur. Eğitim İlkokul binamızda 1 kat toplantı salonunda yapılacaktır.25 Veli ile başlayan, aynı kişilerle devam eden bir kapalı gruptur. 1.oturumdan itibaren devam edip,8.oturum sonunda Sertifika Töreni ile sonlanacaktır. Devam zorunluluğu bulunmaktadır.Devamsızlık sayısı ve grup kuralları grup tarafından belirlenecektir.

Ortaokul Veli Eğitim grubumuz başladı

Velilerimiz yoğun bir çalışma içerisinde beşinci oturumunu gerçekleştirdi.Ergeni Tanımak,İletişim ve Birlikte Büyümek , Riskler mat, Aile Tutumları konularında verimli çalışmalar gerçekleştirdik.

Galatasaray Lisesine Hazırlık

Okulumuzun Rehberlik ve Psikoloji Danışma Servisi tarafından hazırlanan "Galatasaray Lisesine Hazırlık" konulu sunum Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Konferans Salonunda yapılmıştır. Katılımınız için teşekkür ederiz.

Velilerimiz Sertifikalarını Aldılar

Velilerimiz 8 haftalık yoğun bir çalışmanın ardından sertifikalarını aldılar.

"Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar" Semineri

Pedagog, Klinik Psikolog ve Yazar İnci Vural Şişli binamizda, velilerimize yönelik "Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar" konulu seminer gerçekleştirmiştir.

VELİ EĞİTİM SEMİNERLERİ

Veli eğitim grubumuz başladı.

ZORBALIK PROJE ÇALIŞMASI

Okulumuzda "Zorbalık" isimli proje çalışması başlatıldı. Öğrencilerimiz Büyük Amfi'de yapılan sunuma katıldılar.

"ÇOCUĞUM NASIL ÖĞRENİYOR" SEMİNERİ

Aralık ayında velilere yönelik "Çocuğum Nasıl Öğreniyor" konulu seminer gerçekleştirildi.

SAĞLIKLI BESLENME VE DİYABET EĞİTİMİ

Servis şoförlerine "Sağlıklı Beslenme ve Diyabet" ile ilgili eğitim verildi.

ÇOCUK GELİŞİM ALANLARI ATÖLYE ÇALIŞMASI

1. sınıf velilerimizle ‘Çocuğun Gelişim Alanları’ konulu atölye çalışması yapıldı.